vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Bedanktaart voor fietssupport Jan van Andel

24 oktober 2014 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM / VEEN - Spontaan stapte Jan van Andel uit Woudrichem de Veense studio binnen van Oké FM. Van Andel liet zich vergezellen door een grote taart met het chocolade opschrift: '20.000 km. Bedankt voor de support.' Met steun van velen fietste hij het achterliggende jaar ruim 33.000 euro bij elkaar. Een bedrag dat mede tot stand kwam door de Wilde Ganzen die zijn inzet met 55% vermeerdere.

Afgelopen woensdagavond, net voor de uitzending van Oké Magazine, leverde Jan van Andel zijn smaakvolle bedankje af. Hij was blij met de support die hij eerder kreeg van de redactie van Woudrichem.net die hem steunde met publiciteit.
Niet minder blij was de fietser met de support van Oké FM. Meerdere malen was hij in de uitzending om verslag te doen van zijn fietsproject '20.000 kilometer voor Cycle For The Hunger'. De allerlaatste kilometers fietste hij vol, live in de uitzending van van de actualiteitenrubriek. Om al die redenen vond Van Andel een bedankje op zijn plaats.

Cheque
Op 2 november 2014 zal in het Olympisch Stadion in Amsterdam, tijdens de achtste Run for the hunger project, het resultaat van zijn fietsproject Friends Cycle For The Hunger Project, bekend gemaakt gaan worden. 'Ik zal dan enkele ronden door het Olympisch Stadion fietsen, om vervolgens de cheque met daarop de opbrengst te overhandigen.' Het bedrag dat Van Andel bij elkaar trapte, wordt door de Wilde Ganzen vermeerderd met 55%. Op de cheque zal dan een bedrag staan van 33.921,75 euro.

Support
Jan van Andel trapt door. Ook in 2015 wil hij 20.000 kilometer gaan volmaken. Wie informatie wil over de projecten waar het geld aan besteed wordt, gaat naar www.thehungerproject.nl en www.katakle.nl. Zelf zegt hij: 'Inmiddels ben ik weer gewoon doorgegaan met de nodige kilometers te fietsen, want zoals jullie weten ga ik graag minimaal nog een jaar door. Van 16 oktober tot 24 oktober heb ik alweer 420 kilometer gefietst. Uiteraard ben ik weer naarstig op zoek naar bedrijven en particulieren die mijn fietsproject weer willen sponsoren.'

Wilt u Jan van Andel sponsoren of hem volgen, neem dan contact met hem op:

Jan van Andel
Meidoornhof 12
4285 DJ  Woudrichem
E-mail: janvanandel.woudrichem@ziggo.nl
Tel.: 06-51991003

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.