dinsdag 16 april 2024

Alles over Altena

Nieuwe fase Den Doorn Almkerk

17 oktober 2014 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Woonlinie bouwt in Almkerk aan de nieuwe wijk Den Doorn. De 21 woningen uit de eerste fase zijn inmiddels enkele maanden opgeleverd en krijgen langzaam ieder hun eigen gezicht. Vanwege de enthousiaste reacties op de eerste fase, start Woonlinie met de verkoop van een nieuwe lichting dezelfde woningen. Op 27 oktober zijn geïnteresseerden van 19:00 tot 20:30 uur welkom in bioscoop Hollywoud in Almkerk. 

In Almkerk wordt de komende jaren aan de westkant van het dorp gewerkt aan een nieuwe wijk: Den Doorn. Een wijk met een open karakter en wisselende woningtypes. Het is bijzonder wonen op deze unieke stek: gelegen tussen de sportvelden, bij de Alm en de nieuwe bioscoop. In 2013 startte Woonlinie met de eerste fase woningen; een voorspoedig project. 21 woningen werden verkocht, en zijn in ruim een half jaar gebouwd. Den Doorn leeft en wordt langzamerhand een echte woonwijk; voortuinen worden aangelegd, gordijnen hangen voor het raam en op straat laten bewoners hun hond uit of maken een praatje.

Inloopavond

Den Doorn krijgt met deze nieuwe fase verder vorm; weer gaat Woonlinie in verkoop met een serie vrijstaande woningen, tweekappers, hoek- & tussenwoningen in dezelfde stijl. Op maandag 27 oktober aanstaande organiseert Woonlinie ter ere van de start verkoop van fase 2 een inloopavond in bioscoop Hollywoud, aan de Sportlaan 59 in Almkerk. Van 19:00 tot 20:30 uur zijn geïnteresseerden van harte welkom om hun vragen te stellen. Ook brochures en tekeningen liggen klaar.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.