woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Jaarlijkse kringloopdag in Almkerk groot succes

10 oktober 2014 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Afgelopen zaterdag organiseerden kringloopbedrijven door het hele land een feestelijk open huis met activiteiten voor een breed publiek. Ook Kringloopcentrum Altena in Almkerk zette haar deuren open voor geïnteresseerden. En die waren er volop. Ruim 600 bezoekers bezochten het kringloopcentrum. Een aantal bestuursleden was aanwezig en maakte van de gelegenheid gebruik om bezoekers naar hun beleving te vragen.

Kringloopcentrum Altena is gehuisvest in een voormalige boerderij en paardentaxipand in het centrum van Almkerk. In elke kamer treffen bezoekers een nieuwe verrassing aan. Over het algemeen ervaart men die kamerindeling als zeer waardevol. “Een genoegen om rond te struinen”, zo werd meerdere keren gemeld.

Scheiden
Een enkele keer werd echter ook het sombere bericht uit de NRC van deze week aangehaald dat kringloopbedrijven steeds meer concurrentie ondervinden van andere aanbieders op de markt voor tweedehands goederen. De gangbare kringloopbedrijven nog beter onderscheiden van deze particuliere profit kringloopbedrijven is dan ook een belangrijke taak van de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland (BKN). In Almkerk beleeft men na de verbouw- en nieuwbouwactiviteiten van afgelopen zomer overigens weer een duidelijk stijgende lijn in de financiële resultaten. Aldus het Biesbosch Streeknetwerk.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.