vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Hennie Schermers krijgt warm welkom als directeur CBS Waardhuizen

4 september 2014 (door WoudrichemNet)

WAARDEHUIZEN - Op maandag 1 september zijn de scholen weer begonnen aan het nieuwe schooljaar. Niet alleen veel kinderen gingen die dag voor het eerst naar hun nieuwe school of zijn overgegaan naar een nieuwe groep, ook Hennie Schermers maakte een nieuwe start.

Hennie Schermers verruild in januari 2015 groep 6 van ‘t Kompas in Werkendam definitief voor de functie van directeur  van de Christelijke Basisschool in Waardhuizen.

Dubbelfunctie
Op dit moment heeft zij een dubbelfunctie, haar vertrouwde groep in Werkendam en een opstart periode voor haar nieuw taak in Waardhuizen. Om deze overstap te kunnen maken, heeft zij ook besloten om het fractievoorzitterschap van de ChristenUnie in Werkendam na ruim vier jaar over te dragen aan Hermen Vreugdenhil en aan te blijven als raadslid.

ChristenUnie Woudrichem noteeret op haar website: 'Als blijk van waardering voor de prettige samenwerking in de afgelopen vier jaar en als welkom in onze mooie gemeente Woudrichem en Waardhuizen in het bijzonder, vonden wij als ChristenUnie Woudrichem dat een bloemetje op zijn plaats was.'

Welkom
Wethouder Izak Koedoot mocht Hennie namens de ChristenUnie fractie welkom heten in Woudrichem. 'Wij wensen haar veel zegen toe op het mooie werk dat zij samen met het team voor de kinderen op de CBS Waardhuizen mag gaan verrichten.'

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.