donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Vacaturecafe levert vijftig matches op

23 mei 2014 (door WoudrichemNet)

ALMKERK / REGIO - Wethouder Paula Jorritsma van de gemeente Woudrichem verrichtte op donderdag 22 mei jongstleden de officiële opening van het Vacaturecafé. Op het Golfpark Almkreek, was het een komen en gaan van werkzoekenden uit de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem. Zij hadden een uitnodiging ontvangen om regionale ondernemers met vacatures te ontmoeten. Uiteraard met als doel het vinden van een baan.

Wethouder Jorritsma was blij dat het Vacaturecafé nu in deze regio werd georganiseerd. “De resultaten van de Vacaturecafés voor de gemeenten Oosterhout, Drimmelen en Geertruidenberg zijn geweldig, dus we gaan ook hier voor prachtige resultaten."

Vanuit de gemeente Aalburg was wethouder Pim Bouman aanwezig. Hij was eveneens blij met de vele ondernemers en de werkzoekenden die massaal gehoor hadden gegeven aan de oproep. Hij ziet er naar uit om gezamenlijk de werkgeversbenadering verder op te pakken.

Matches
Er zijn in totaal vijftig matches gemaakt op uiteenlopende vacatures. De komende weken gaan de kandidaten en werkgevers met elkaar in gesprek met als doel een baan. Door deelname aan het Vacaturecafé geven de deelnemende ondernemers blijk van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.