dinsdag 16 april 2024

Alles over Altena

Slagwerkgarage in de Facebook-bloemen

16 mei 2014 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Breed lachend opende Ron van Vuuren van de Slagwerkgarage de voordeur. Hij was op de hoogte van de komst van het lenteboeket. Een aantal dagen eerder klikte hij zich in als volger van de Facebookpagina van AltenaSteden.net. Die wijsvingerbeweging bleek nummer 1.100 te zijn. En dat verdiende een bloemetje.

En daar hoorde een foto bij. 'Doen we dat voor de Slagwerkgarage?' Samen met Van Vuuren junior die, na een aanvankelijke aarzeling toch de lach van zijn vader kopieerde, werd de fotoshoot vlot afgewikkeld. De slagwerkman snapte de Facebook-actie: 'Wij gaven onlangs onze 300ste volger een set stokken. Dat was leuk.' Eens. Positief nieuws is altijd goed. 'Er is al veel te veel negativiteit.'

Begin dit jaar kwam Van Vuuren zelf positief in het nieuws toen hij zich opmaakte voor zijn examen voor de basisopleiding HaFaBra-directie. Woudrichem.net besteedde daar toen ook aandacht aan.

Familie
De Facebook-actie leverde eerder al een bos bloemen op. Het was Kees Teuling uit Rijswijk die als eerste een lenteruiker op tafel kon zetten. Grappige bijkomstigheid is de reactie van de Rijswijker op het bloemenbericht. Hij meldde via Facebook dat Ron van Vuuren zijn neef is: 'Toch wel leuk. Opvolger in de familie.' Hoe klein kan de Woerkumse wereld zijn.

Waardering
De redactie van AltenaSteden.net is blij met de aanmelding van de Woerkummer en waardeert haar volgers. De vier marktpleinen, naast AltenaSteden.net is dat Aalburg.net, Werkendam.net en Woudrichem.net, mogen zich verheugen in een gestaag groeiende belangstelling. Het aantal dagelijkse bezoekers neemt nog steeds toe. Daar is AltenaSteden.net blij mee en draait daarom een leuke voorjaarsactie: 'Dat verdient een bloemetje!'

Meer bloemen in een dubbele actie
In samenwerking met Mikado Bloemen en Wonen gaat de redactie van de vier digitale marktpleinen nog méér bloemen weggeven. In de spurt naar 1.500 volgers op Facebook maken nieuwe volgers de komende tijd kans op een fantastisch en fraai kwaliteitsboeket. Volgen dus en aanmelden als 'vriend' op Facebook...

Mikado Bloemen en Wonen wil graag 750 likers halen. Eigenaar Miranda de Waal laat weten dat nieuwe volgers (likers) op háár Facebookpagina die in de gemeente Aalburg wonen, kans maken op een bloemenabonnement. Dat betekent een jaar lang iedere twee weken een verse bos bloemen aan huis bezorgd. Bijvoorbeeld van Vaderdag 2014 tot Vaderdag 2015. Wie wil dat nu niet?

'Dat verdient een bloemetje...!'
Dus doe mee en reageer op Facebook op de pagina van AltenaSteden.net en Mikado Bloemen en Wonen en maak zo dus twee keer kans op de lente in je huis!

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.