donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Nieuwe directeur VVV Altena Biesbosch

14 mei 2014 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Marc Bosboom is de nieuwe directeur/bestuurder van VVV Altena Biesbosch in Woudrichem. Zijn voorganger Robert Holmes gaat zich helemaal richten op zijn zeilschool in Stellendam. Marc werkte hiervoor het Regionaal Bureau voor Toerisme Veluwe en Vallei en bij het Veluws Bureau voor Toerisme. Daarnaast werkt hij als projectleider bij VVV Formule B.V. in Leersum. Bosboom heeft heldere ideeën over zijn rol als gastheer van de streek.

“De rol van de VVV is aan verandering onderhevig. De markt verandert en dwingt ons voortdurend te blijven ontwikkelen. Ook de toeristische sector stelt andere eisen aan de wijze waarop wij onze rol als gastheer van de streek invullen. Wij streven ernaar het gastheerschap op moderne wijze in te vullen; gericht op de behoeften van de consument en toeristische sector en met gebruikmaking van digitale ontwikkelingen. Zo zijn we aangesloten op de landelijke databank voor toerisme, recreatie en cultuur, van waaruit wij diverse websites vullen. Ook de VVV app en de digitale VVV I-punten op toeristische hotspots worden gevoed met onze informatie.”

Samenwerking zoeken
Bosboom wil zich de komende periode richten op doorontwikkeling van de digitale VVV media. “Maar vooral wil ik onze rol als gastheer en deskundige van de ‘couleur locale’ uitdragen en samenwerking zoeken met aangrenzende VVV- en marketingorganisaties. Ook wil ik onze werkzaamheden afstemmen met die van VVV Zuid-Holland en Midden-Brabant. Daarmee dragen wij bij aan de verdere ontwikkeling van een gastvrije Biesbosch-regio, vergroten wij de zichtbaarheid en bereikbaarheid van het toeristisch recreatief aanbod in de regio en profiteren we van de waarden waar het VVV-merk voor staat.”

Marc Bosboom is bereikbaar via m.bosboom@vvv-altenabiesbosch.nl (Foto VVV Altena Biesbosch)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.