woensdag 17 april 2024

Alles over Altena

Eerste Dokter Tinus privéwandeling geslaagd

8 april 2014 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Onder het kopje 'De dames van Pearle uiterst tevreden....' organiseerde First Class Entertainment gisteren zijn eerste Dokter Tinus privéwandeling door Wourkem. Een première dus.

First Class biedt de Dokter Tinus Privéwandeling aan voor groepen van twee tot maximaal tien personen. Alice van Diejen in de persoon van "Dokter Alice" ging met gasten gedurende ruim een uur de fraaiste setlocaties (zie foto) en vertelt tussendoor de nodige filmweetjes en anekdotes uit de populaire SBS6 tvserie.
Herman van Diejen laat weten: 'Waren de mannen aan het vergaderen op Slot Loevestein, de dames van Pearle hadden een partnerprogramma in Woudrichem dat na de middag bestond uit de Tinus-wandeling. Veel dames bleken fervente fans van Dokter Tinus. Het "Oh, dat ken ik uit de serie" en "Hier wil ik een foto van" waren dan ook niet van de lucht.' Of de Pearl-ladies tijdens de wandeling nog acteurs zijn tegengekomen, is onbekend.

Koeien schilderen
In de ochtenduren komen de dames van Pearl per watertaxi vanuit Slot Loevestein naar Woudrichem voor de Workshop Koeien schilderen; daarna gaan zij terug voor een lunch op Loevestein.
De reacties van het damestiental na afloop was dan ook 'Prima geslaagd, we hebben optimaal genoten, veel gezien en veel gehoord.'

Opnamen
Ondertussen draaien de opnamen voor de serie in Tinusstad Woudrichem door. Eén van de scenes de achterliggende dagen was met agent Ken. De plaats van Tygo Gernandt (Ken) werd ingenomen door een heuse stuntman, want de actie was niet van gevaar ontbloot. Overigens was dit niet de eerste de beste stuntman. De man kwam uit de stal van Chuck Borden, de Amerikaan die in Nederland woont en de filmwereld voorziet van allerhande stuntmannen en vrouwen.

De shooting verliep naar wens, al hield het publiek blij vlagen wel zijn hart vast. Ook Johnny Kraaikamp jr. was weer van de partij toen de opnames werden geschoten in de Kerkstraat
.

Foto: Alice van Diejen voorop, toont de dames het steegje waar een achtervolgingsscène werd opgenomen met Ken (Tygo) in de hoofdrol. - Foto First Class Entertainment)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.