donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Organisatie Visserijdagen dankt de vele vrijwilligers

28 augustus 2013 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Stichting De Oude Vissershaven dankt alle vrijwilligers die tijdens de Twaalfde editie van De Visserijdagen hun handen (ver) uit de mouwen hebben gestoken. In een reactie laat het bestuur weten:

"Hoe zouden onze visserijdagen er uit hebben gezien zonder al onze vrijwilligers en sponsoren, zonder al die lieve mensen die hun straten en huizen versieren, zelfs tot ver buiten de vesting?

Elke visserijdagen staan er weer tientallen lieve mensen klaar om de bestuurs- en werkgroepleden te ondersteunen bij hun werkzaamheden met als doel om het de gasten van de visserijdagen en de bewoners van Woerkum naar de zin te maken. Elkaar op straat leren kennen en tegenkomen op deze dagen is geweldig. Ook onze gemeente heeft hier een grote bijdrage aan geleverd.

Dus lieve vrijwilligers, stichtingen en verenigingen, ambtenaren van de gemeente Woudrichem en sponsoren: bedankt voor alles!  Jullie hebben werkelijk een pluim, medaille, schouderklopje en nog veel meer verdiend. Als u nog geen tegeltje ontvangen heeft maar daar wel recht op heeft vanwege uw bijdrage mail ons: info@visserijdagen-woudrichem.nl  en wij zorgen dat het tegeltje bij u terecht komt.

Wij gaan ons weer voorbereiden op de volgende visserijdagen."

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.