vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Voordracht Bert van Vessem voor nieuwe wethouder Woudrichem

21 februari 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - VVD-voorzitter Edwin van Staden maakte bekend dat het VVD-bestuur de partijfractie heeft verzocht Bert van Vessem (63) voor te dragen als wethouder van de gemeente Woudrichem. VVD-wethouder Röell wordt burgemeester van Baarn. Om die reden komt zijn functie beschikbaar.

“Bestuur, fractie en de leden van de Woudrichemse VVD zijn enthousiast dat Bert zich bereid heeft verklaard de rol van wethouder van Mark Röell over te nemen”, aldus Van Staden. “Bert is een ervaren lokale politicus die altijd goed heeft kunnen samenwerken met zowel de coalitie- als oppositiepartijen en die zich snel de portefeuille van de huidige wethouder eigen kan maken.”

Coalitiepartijen CDA en Gemeentebelangen reageerden positief op de voordracht. Deze zal ter besluitvorming in de gemeenteraad worden ingebracht. Het ligt in de lijn der verwachting dat Van Vessem eind maart 2011 als wethouder wordt geïnstalleerd.

Actief
De nieuwe VVD-wethouder woont sinds 1977 in Rijswijk, maar is geboren en getogen in Den Haag. Vanaf het moment dat hij naar Woudrichem kwam, was hij actief binnen de lokale VVD. Daarvan is hij circa vijftien jaar voorzitter geweest, voordat hij raadslid werd. Het afgelopen jaar was Van Vessem burgerraadslid. Hij is thans trainer/coach bij een bedrijf gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding van managers. (Foto VVD Woudrichem)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.